Velgen Verzegeling

Fabrikant: RotWeiss

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 10,75

Snel overzicht

Velgenverzegeling van RotWeiss

Deze velgenverzegeling zorgt voor een duurzame bescherming en glans op alle soorten velgen (verchroomd, hoogglansgepolijst, blanke lak, gespoten). Werkt water-, zout- en vuilafstotend, en verhindert daarnaast het inbranden en vastzetten van remstof en andere verontreinigingen.

De velgen moeten voor de verzegeling met de RotWeiss Polierpaste gereinigd worden. De RotWeiss velgenverzegeling met een doek op die schone, droge velgen dun opbrengen, iets laten aandrogen en aasluitend met een zachte doek uitpoetsen.

Inhoud: 150 gram Tube

Velgen Verzegeling

Uitzoomen
Inzoomen

Meer afbeeldingen

Details

Velgenverzegeling van RotWeiss Deze velgenverzegeling zorgt voor een duurzame bescherming en glans op alle soorten velgen (verchroomd, hoogglansgepolijst, blanke lak, gespoten). Werkt water-, zout- en vuilafstotend, en verhindert daarnaast het inbranden en vastzetten van remstof en andere verontreinigingen. De velgen moeten voor de verzegeling met de RotWeiss Polierpaste gereinigd worden. De RotWeiss velgenverzegeling met een doek op die schone, droge velgen dun opbrengen, iets laten aandrogen en aasluitend met een zachte doek uitpoetsen. Inhoud: 150 gram Tube

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten: