Contact

Postadres: (bezoek in overleg)

BCX CARing Supplies
Kamperzandweg 9   
8307 RG ENS
email: info@petzoldts.nl
Tel: 0321-318 490

Handelsregister: 82535051

 

Bestellen en betalen

Alle prijzen vermeld in de onlineshop zijn inclusief 21% BTW en excl. verzendkosten. De verzendkosten binnen Nederland bedragen tot 2 kg 7,95, daarboven op aanvraag. Verzendkosten België tot 5 kg bedragen 13,95; ander landen op aanvraag.

BCX CARing Supplies besteed alle zorg aan het vermelden van de juiste informatie op hun websites. En acht het van groot belang dat u zich er zo van verzekerd dat u de juiste producten besteld. Mocht e.e.a. niet voldoende duidelijk zijn, dan neemt u eerst contact op alvorens een bestelling te plaatsen.

Na afronding van uw bestelling ontvangt u een duidelijke bestelbevestiging. Controleert u zorgvuldig of alle gegevens correct zijn ingevuld. Hierop ontvangt u de definitieve factuur. Op deze factuur staan alle gegevens die nodig zijn om uw betaling per bank te kunnen voldoen, ook internationaal.

 

Leveringen

Na ontvangst van uw betaling wordt uw bestelling binnen enkele werkdagen verzonden. Binnen Nederland verzorgt PostNL onze distributie. PostNL levert ook aan particulieren en op zaterdag. Let er daarom op dat u een adres opgeeft waar overdag iemand aanwezig is.