Gummi Pflege

Fabrikant: Petzoldts

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 9,00

Snel overzicht

De Gummi Pflege van Petzoldts is een hoogwaardige silicoon- en oplosmiddelvrije vrzorgingsemulsie. Voor reiniging, verzorging en bescherming van alle ruber afdichtingen en profielen die zich in auto's bevinden.
De behandelde rubberdelen worden gereinigd en tegen milieu invloeden langdurig beschermd en voorkomt het vastvriezen van portier- en kofferbakrubbers.
De delen moeten vooraf goed gereinigd worden (Petzoldt's Universeelreiniger); daarna eenvoudig de delen met de Gummi-Pflege dun en gelijkmatig behandelen.

Inhoud: 100 ml

Aanbevolen producten: speciaal opbrengspons, Universeel Reiniger, microvezel afneemdoek

Gummi Pflege

Uitzoomen
Inzoomen

Meer afbeeldingen

Details

De Gummi Pflege van Petzoldts is een hoogwaardige silicoon- en oplosmiddelvrije vrzorgingsemulsie. Voor reiniging, verzorging en bescherming van alle ruber afdichtingen en profielen die zich in auto's bevinden. De behandelde rubberdelen worden gereinigd en tegen milieu invloeden langdurig beschermd en voorkomt het vastvriezen van portier- en kofferbakrubbers. De delen moeten vooraf goed gereinigd worden (Petzoldt's Universeelreiniger); daarna eenvoudig de delen met de Gummi-Pflege dun en gelijkmatig behandelen. Inhoud: 100 ml Aanbevolen producten: speciaal opbrengspons, Universeel Reiniger, microvezel afneemdoek