Petzoldt's special wasmiddel voor microvezel doeken

Fabrikant: Petzoldts

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 9,25

Snel overzicht

Nieuw en uniek! Speciaal Petzoldt's ® wasmiddel voor microvezel doeken.

Het wasmiddel is ontwikkeld met als doel om microvezel doeken, die worden gebruikt bij het onderhoud van de auto, effectief en voorzichtig te reinigen.

Petzoldt's special wasmiddel voor microvezel doeken

Uitzoomen
Inzoomen

Meer afbeeldingen

Details

Met standaard wasmiddel zijn wax-, siliconen- en polijstmiddelresten niet optimaal uit de gebruikte microvezeldoeken te verwijderen.Daardoor verliest de microvezel doek zijn zachtheid en verliest de microvezel doek zijn functie.

Hoge kwaliteit microvezel doeken moet zeer voorzichtig worden schoongemaakt, zodat de vezels hun zachtheid en werking niet verliezen. Alleen zo gereinigde microvezel doeken blijven lang perfect werken op gevoelige lakoppervlakken. Met dit wasmiddel zijn ook oude en vaker gebruikte microvezeldoeken weer zacht en schoon te maken.

Opmerkingen:
Het wasmiddel is ook geschikt voor hand- en machine polijstpads en is te gebruiken voor zowel handwas als voor in de wasmachine.

Microvezel doeken mogen niet worden gewassen met wasverzachter en / of andere materialen samen.

Microvezel doeken drogen in een wasdroger verbetert de zachtheid.

Tip:
Om donkere verkleuringen en vlekken uit microvezel doeken te verwijderen kunt u een beetje fijn wasmiddel in het vakje voor voorwas doen en in het vakje voor vloeibaar wasmiddel speciaal Petzoldt's ® wasmiddel voor microvezel doeken. U kunt vervolgens het beste de microvezel doek drogen in de wasdroger.

Voor oudere doeken die eerder werden gewassen met standaard wasmiddel kan een tweede wasbeurt nodig zijn om alle oude polijstresten te verwijderen.

Inhoud: 500 ml

Geleverd met wasvoorschriften.