Lakreinigingsklei wit Extra mild 100gr

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 11,75

Snel overzicht

Petzoldt’s witte MAGIC-Clean reinigingsklei: De extra milde variant lakreinigingsklei, speciaal voor extra kwetsbare lakoppervlaktes. Deze witte lakreinigingsklei is niet beter dan de zeer bekende blauwe variant, hij is wel milder. Hij is ontwikkeld voor zeer kwetsbare lakoppervlaktes, zoals bij zwarte uni-lakken. Dat was ook precies ons doel bij de ontwikkeling van deze witte variant; een lakreinigingsklei ontwikkelen die milder is dan de blauwe variant, terwijl die ook al relatief mild is. De reden is dat moderne autolakken er erg mooi en glanzend uitzien, maar wel telkens kwetsbaarder worden.

Petzoldt’s waait niet klakkeloos met elke wind mee, dat is onderhand wel bekend. Het heeft ook even geduurd voordat deze witte variant op de markt kwam, maar hij is dan ook echt goed! Voortaan kunnen wij u met deze witte lakreinigingsklei een zeer professionele klei aanbieden die gegarandeerd uitstekend zijn werk doet.
Uiteraard werkt deze witte variant ook op lakken die voorzien zijn van een coating, bijvoorbeeld een Carnaubawax of een glascoating. Hiermee hoeft u niet uit te wijken naar een agressievere reiniger die ook de coating aan zou kunnen tasten.

Lakreinigingsklei wit Extra mild 100gr

Uitzoomen
Inzoomen

Meer afbeeldingen

Details

-In vergelijking met de blauwe lakreinigingsklei is deze witte variant nog iets milder -Speciaal ontwikkeld voor kwetsbare kleuren en lakken -De beste klei om te gebruiken voor lakken die voorzien zijn van een coating -Zelfs te gebruiken op kwetsbare ondergronden zoals kunststof en glazen koplampen en ongespoten carbon en koolstofvezel -Makkelijk in gebruik, aangezien de kleinste vuildeeltjes al zichtbaar zijn op de witte klei.