Ragg Topp Cleaner

Fabrikant: Ragg Topp

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 17,25

Snel overzicht

De gevaarlijkste aanslag op een cabriodak wordt gevormd door zure regen, gevolgd door UV-straling, smog, boomsappen, zout, vogelpoep, boomhars, enz. Zonder regelmatig reinigen en onderhoud zal een cabriokap hard worden en verliest z’n kleur en zal poreus worden. Ragg Topp Cleaner is een milieuvriendelijk, biologisch afbreekbare reiniger, veilig voor het reinigen van cabriodaken. Ook goed te gebruiken voor het reinigen van vinylcovers op oldtimerdaken, truck’s en bootkappen, tuinmeubilair, motorfietszadels enz.

Inhoud: 475 ml.

Ragg Topp Cleaner

Uitzoomen
Inzoomen

Meer afbeeldingen

Details

De gevaarlijkste aanslag op een cabriodak wordt gevormd door zure regen, gevolgd door UV-straling, smog, boomsappen, zout, vogelpoep, boomhars, enz. Zonder regelmatig reinigen en onderhoud zal een cabriokap hard worden en verliest z’n kleur en zal poreus worden. Ragg Topp Cleaner is een milieuvriendelijk, biologisch afbreekbare reiniger, veilig voor het reinigen van cabriodaken.

Ook goed te gebruiken voor het reinigen van vinylcovers op oldtimerdaken, truck’s en bootkappen, tuinmeubilair, motorfietszadels enz.

Tip: Het dak grondig afspoelen met water (géén hogedrukreiniger!). Ragg Topp Cleaner op het natte dak nevelen en met een zachte nylon borstel opschuimen en na 15 minuten grondig afspoelen. Hierna het dak weer grondig afspoelen. Als het dak droog is, een stofdak impregneren met Ragg Topp Protectant, of een vinyldak conserveren met Ragg Topp Vinyl Protectant.

Aktie: bij gelijktijdige bestelling van een Ragg Topp Cleaner én een Ragg Topp Fabric Protectant ontvangt u gratis een handige reinigingsborstel.

Inhoud: 475 ml.

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten: