Velgenreiniger verchroomde of gepolijste velgen

Fabrikant: Petzoldts

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 15,25

Snel overzicht

Petzoldts Velgenreiniger. Nieuw en uniek!
Topproduct voor hoogglans gepolijste en hoogglansverdichte velgen.
Speciaal voor zeer gevoelige metaal-oppervlakken ontwikkeld, exclusief voor Petzoldts!. Tot nog toe zag je op een met een agressieve velgenreiniger gereinigde velg altijd sporen of een matte sluier ontstaan.
De Petzoldts Special-Reiniger velgenreiniger mag echter net zolang inwerken als u wilt, zodat u met een borstel of spons de velgen kunt behandelen en nadien met schoon water afspoelen. De velg zal hierna nagenoeg compleet droog zijn en ook direct een beschermlaagje krijgen waardoor water gemakkelijk van de velg parelt.
Inhoud: 500 ml

Afbeelding

Uitzoomen
Inzoomen

Meer afbeeldingen

  • Afbeelding

Details

Petzoldts Velgenreiniger. Nieuw en uniek! Topproduct voor hoogglans gepolijste en hoogglansverdichte velgen. Speciaal voor zeer gevoelige metaal-oppervlakken ontwikkeld, exclusief voor Petzoldts!. Tot nog toe zag je op een met een agressieve velgenreiniger gereinigde velg altijd sporen of een matte sluier ontstaan. De Petzoldts Special-Reiniger velgenreiniger mag echter net zolang inwerken als u wilt, zodat u met een borstel of spons de velgen kunt behandelen en nadien met schoon water afspoelen. De velg zal hierna nagenoeg compleet droog zijn en ook direct een beschermlaagje krijgen waardoor water gemakkelijk van de velg parelt. Inhoud: 500 ml

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten:

SET A

SET A

€ 20,50