Kunststof Pflege

Fabrikant: Petzoldts

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 9,00

Snel overzicht

De Kunststof Pflege van Petzoldts is een hoogwaardige kunststofvoeding met bijzondere werking. Voorkomt en beschermt tegen het bekende vergrijzen van kunststof. Geeft kunststof haar oorspronkelijke diepe glans terug. Voor verzorging en bescherming van alle kunststof delen en profielen die zich in en aan auto's bevinden.

De delen moeten vooraf goed gereinigd worden (Petzoldt's Universeelreiniger); daarna eenvoudig de delen met de Kunststof Pflege dun en gelijkmatig behandelen.

Inhoud: 250 ml

Aanbevolen producten: speciaal opbrengspons, Universeel Reiniger, microvezel afneemdoek

Kunststof Pflege

Uitzoomen
Inzoomen

Meer afbeeldingen

Details

De Kunststof Pflege van Petzoldts is een hoogwaardige kunststofvoeding met bijzondere werking. Voorkomt en beschermt tegen het bekende vergrijzen van kunststof. Geeft kunststof haar oorspronkelijke diepe glans terug. Voor verzorging en bescherming van alle kunststof delen en profielen die zich in en aan auto's bevinden. De delen moeten vooraf goed gereinigd worden (Petzoldt's Universeelreiniger); daarna eenvoudig de delen met de Kunststof Pflege dun en gelijkmatig behandelen. Inhoud: 250 ml Aanbevolen producten: speciaal opbrengspons, Universeel Reiniger, microvezel afneemdoek