Carbon Polijstpasta

Fabrikant: RotWeiss

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 11,50

Snel overzicht

De Carbon Polierpaste van RotWeiss is een milde speciaalpolijstpasta voor Carbon-oppervlakken die moeiteloos matte - en verweerde sporen verwijdert. Met de hand of maschine polijsten en met een microvezeldoek nabehandelen.
Om verhoging van de glansgraad en een betere bescherming tegen verbleking te bereiken kunt u het beste direct Carbon-Politur meebestellen.

Inhoud: 150 ml Tube

Aanbevolen producten: speciaal opbrengspons, profi-voorpolijstdoek, of bij zeer kwetsbare en gevoelige ondergrond de superzachte polijstdoek.

Carbon Polijstpasta

Uitzoomen
Inzoomen

Meer afbeeldingen

Details

De Carbon Polierpaste van RotWeiss is een milde speciaalpolijstpasta voor Carbon-oppervlakken die moeiteloos matte - en verweerde sporen verwijdert. Met de hand of maschine polijsten en met een microvezeldoek nabehandelen. Om verhoging van de glansgraad en een betere bescherming tegen verbleking te bereiken kunt u het beste direct Carbon-Politur meebestellen. Inhoud: 150 ml Tube Aanbevolen producten: speciaal opbrengspons, profi-voorpolijstdoek, of bij zeer kwetsbare en gevoelige ondergrond de superzachte polijstdoek.

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten: